Sepatah dua kata

Assalamualaikum wbt..
Selamat datang kepada sesiapa yang membaca.
Terima kasih sudi menyinggah di sini.
Semoga kandungan blog ni boleh dijadikan panduan bagi sesiapa yang mencari.
Sharing is caring~
Comment is love~

Jangan lupa click iklan~ XD

Thursday, November 22, 2012

Pertama


Bismillahirrahmanirrahim..

Bila tengok orang lain buat blog khas untuk cerita perjalanan, persediaan dan persiapan yang mereka lakukan untuk menjadi raja sehari, aku pun terasa nak berkongsi sama cerita. Akhirnya, terbina juga my own blog yang dikhaskan untuk B2B journey.  Harap-harap lepas ni akan rajin update dan belog ini tak akan bersarang. 

Hampir tujuh tahun berkawan jarak jauh dengan Mr. R,  akhirnya 16 Jun 2012 yang lalu dah ikat tali pertunangan. Terlalu banyak kenangan manis, masam, pahit yang kami dah lalui. Semoga jodoh berpanjangan. Dia adalah pertama dan yang terakhir, InsyaAllah.

Tinggal 4 bulan sahaja untuk wedding preparation tapi terlalu banyak lagi agenda yang belum dipenuhi. Macamana nak buat.. Beliau di selatan, aku di tengah-tengah. Harap lepas ni dapat tingkatkan kelajuan semaksima mungkin untuk uruskan semua hal. 
NANTIKAN.


C ya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...