Sepatah dua kata

Assalamualaikum wbt..
Selamat datang kepada sesiapa yang membaca.
Terima kasih sudi menyinggah di sini.
Semoga kandungan blog ni boleh dijadikan panduan bagi sesiapa yang mencari.
Sharing is caring~
Comment is love~

Jangan lupa click iklan~ XD

Tuesday, December 25, 2012

Bunga telur/ Bunga pahar

Hari ni aku pergi window shopping/ survey harga barang kahwin di Nilai 3 dengan housemate. Dia pun nak kahwin juga tahun depan. 3 orang warga rumah sewa aku ni bakal berkahwin tahun depan. InsyaAllah. Bagusla, senang berbincang dan berkongsi-kongsi idea pasal hal perihal persiapan kahwin ni. Barang pertama yang kami survey adalah jar kecik molek tu. Banyak kedai jual RM 0.70- 1.00. Ada yang kena beli more than 500 baru dapat RM 0.60. Setelah lebih 5 buah kedai kitorang pergi, kesimpulannya, kedai ZC yang paling murah. Harga tetap RM 0.60 satu tak kira berapa banyak beli. Okay lah. Sangat berpuas hati. Selain tu, dapat jugak mark kedai yang bagi harga murah untuk gift macam kipas, dan alas dulang hantaran. Ahh..semua sangat menarik. Teruja aku dibuatnya. Tapi stuff yang paling buat aku teruja adalah ini...

Bunga telur/ bunga pahar....Sangat cantik dan simple..huuu...nafsu nak menDIY sendiri bunga telur macam ni jadi membuak buak. Nak beli kompem mahal jadi buat sendiri lagi berbaloi kot. Ok, masuk dalam list Projek DIY. 

No comments:

Post a Comment

Sayang kamu lebih sikit lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...