Sepatah dua kata

Assalamualaikum wbt..
Selamat datang kepada sesiapa yang membaca.
Terima kasih sudi menyinggah di sini.
Semoga kandungan blog ni boleh dijadikan panduan bagi sesiapa yang mencari.
Sharing is caring~
Comment is love~

Jangan lupa click iklan~ XD

Monday, September 2, 2013

Amiklaaa....lepah ni sy jual~ :P




Bismillah.

Hai semuaa..pekabo??haaa sape nak jawap tah. Banyak dah view kt blog ni tapi follower 4 org je. Itu pun aku follow blog aku sendiri.hakhak.

Ramai yg mintak share template kad kahwin aku sebelum ni. Dah lebih 10 orang jugak la.. Tak sangka plak ramai yg berminat.. La ni aku malas dah nak email2 kat korang lagi..sori ya kpd yg aku tak email lagi tu. Nak tunggu aku emailkan, dah kawen dulu  korang agaknye..kuikui.

Nih aku share link untuk korang download terus. Free je aku bagi..korang klik la iklan kasi income skit kt aku..hihi <-----malu tapi mauu~


template kad gabung part luar 
template kad gabung part dalam 
contoh cover kad kahwin
sampul kad kahwin


Pandai-pandai la edit guna microsoft word je.. korang cuma kena sediakan pelan ke rumah je. Lepastu adjust kedudukan semua gambar yg terlibat. Cover kad kahwin tu boleh edit guna photoscape..senang sikit bagi yg xbiasa guna adobe photoshop.

Kalau ada sesiapa nak aku tolong editkan terus pon boleh. Tapi nak charge sikit la..bleh kann..hee. Nak mintak buatkan pelan rumah pon boleh.

Email kt idaya87 [at] gmail [dot] com atau komen je kt bawah ok.

Sehingga ketemu lg di post baru beberapa bulan akan datang.weee~ Selamat berDIY~

Wassalam.



18 comments:

  1. saya nak soft copy gambar pokok yang dekat kad kahwin tu boleh?

    ReplyDelete
  2. Salam..fiza download semua ya..nak buat rujukan.hehe dah klik Libresse ^^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum boleh tak sis tlg buatkn pelan rumah sy.

    ReplyDelete
  4. salam..bole send kat saya tak y part dalam nurulrafar&gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
  5. salam..akak.. sy nak klik yang kat atas ni mcm xdapat je.. camne ye?

    ReplyDelete
  6. macam mana nak buat link2 yg ada iklan ni?boleh ajar x? cornhelius123@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam, awk sy mohon amik template awk.terima kasih ye

    ReplyDelete
  8. salam.. minta izin amik contoh template awk buat ni ye.. sgt membantu..tm ksh

    ReplyDelete
  9. salam..mintak izin tun tanah utk sye ambil template .. ;)

    ReplyDelete
  10. Sy dload... smg menjadi sedekah yg meringankn beban awk d sana nnti... amin

    ReplyDelete
  11. Impressive! I really like this blog, Keep update.
    Thanks for giving this information…
    Template Kad Kahwin

    ReplyDelete

Sayang kamu lebih sikit lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...