Sepatah dua kata

Assalamualaikum wbt..
Selamat datang kepada sesiapa yang membaca.
Terima kasih sudi menyinggah di sini.
Semoga kandungan blog ni boleh dijadikan panduan bagi sesiapa yang mencari.
Sharing is caring~
Comment is love~

Jangan lupa click iklan~ XD

Tuesday, October 14, 2014

Review: Buku Tetamu Perkahwinan @ Wedding Guestbook


بسم الرحمن الرحيم

Seperti yang telah aku janjikan (bila masa aku janji??) kali ni aku nak kongsikan bahan-bahan yang aku gunakan untuk DIY buku tetamu @ guestbook kt entry setahun lebih yang lalu. Bahan-bahan ea..macam nak main masak-masak plak kan.. Sebelum tu, aku nak tunjuk bukan menunjuk guestbook aku yg comel lotey tu..dah lapuk baru nk tunjuk :')

 Ini la hasil yang simple jimat kedekut sesangat..
main tampal tampal gam gam...eee malu! 

 Tengok tu siap sampul guna sampul buku sebab takut kena air.. T_T

 Tapi still comel..hahaha.. sweet sangat tetamu siap lukis lukis..
kad ucapan pon boleh tampal sekali

 Sweet and simple kan?? Perasan lagi..

 Penuh kedua-dua guestbook :)

Jadi engkorang yang berniat nak buat sendiri buku tetamu, teruskan la niat murni anda tu..yang simple simple sudah memadai.. Kalau nak bahan-bahan yang aku guna boleh download kat link bawah ok.

GAMBAR POKOK
CUTE ORANG LIDI
FRAME
RUANG CATAT UCAPAN

Edit cincai cincai je pon boleh jadi cantik juga. Goodluck!



** Baby  tidoq jadi boleh update belog dengan tenang :')
** Please jangan ada yang minta emailkan lagi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...